La oss få èn ting klart – kjærlighet er en fantastisk ting! Men noen av oss falt en gang så hardt for en mann at vi var for blinde til å se at han utnyttet oss og såret oss med vilje. Den rette mannen ville aldri misbrukt sin dame emosjonelt. Han kommer ikke til å misbruke henne på noen måte. Hvis det er noe han ikke liker, vil han prøve å snakke om det først, men hvis det ikke fungerer, vil han heller gå i fra henne enn å såre henne.

Men sannheten er at det er mange kvinner i dag som har vært følelsesmessig misbrukt og til alle de menn som ønsker å date en jente som dette, her er hva du bør ha i bakhodet.

1. Hun trenger å høre at hun er verdig

Hvis du setter deg i hennes sko, vil du forstå hvorfor jeg nevner dette. En gang falt hun for feil mann, en som gjorde livet hennes elendig og en som fikk henne til å tro at hun ikke var bra nok. Og nå vil hun ikke det samme skal skje igjen. Så ikke vær for hard mot henne. Gi henne tid til å helbrede og lær henne hvordan hun kan begynne å elske seg selv igjen. Fortell henne at hun er vakker og spesiell akkurat som hun er, og at du ikke vil hun skal endre seg, med mindre hun ønsker det.

2. Hun er ekstra forsiktig

Når du tilbringer tid med en overgriper, lærer du å gå på eggeskall. Enhver følelsesmessig misbrukt jente vet dette. Hun vet at hennes mann kan være humørsyk og at hun er den som må betale for alt til slutt. Det er derfor hun alltid vil være forsiktig. Hun vil ikke la deg komme inn i livet hennes så lett hvis du ikke vet hvordan du viser henne hvor mye du bryr deg om henne. Dette er helt normalt og jeg håper bare at det er noen gode karer der ute som vil behandle henne med respekt. Fordi det er hva alle kvinne fortjener.

3. Hun er ofte forvirret

Å være i et forhold der du ble psykiskt misbrukt har definitivt satt sine spor i sjelen din. Nettopp på grunn av dette vil hun noen ganger være forvirret angående hva hun ønsker eller ikke ønsker å gjøre, hun er vant til at han tar alle beslutninger for henne. Hun har vært gjennom helvete og tilbake, så hun trenger litt ekstra tid til å innse hva hennes prioriteter er og hva hennes alternativ er. Når hun er har tatt sin tid med dette, vil hun fortelle deg hva hun behøver. Så hvis du virkelig bryr deg om henne, gi henne tid til å bestemme seg. Og husk, store beslutninger skjer ikke over natten!

4. Hun er ekstremt emosjonell 

Hvis du kjenner til historien hennes, så vet du også at hun var en del av et veldig dramatisk og dårlig forhold. På grunn av alle disse tingene hun er mer emosjonell enn andre jenter. Det kan for eksempel kanskje såre henne om du sier noe med en litt for høy røst. Eller så kan hun bli veldig fornærmet om du ikke ringer henne når du sa du skulle. Små ting som det kan gjøre eller ødelegge hennes dag. Så hvis du vil beholde henne, være forsiktig med de små tingene fordi de teller mest.

5. Hun er en kriger

Hun har vært gjennom så mange ting som har gjort henne sterkere. Hun er ikke den samme jenta som hun var i fjor. Hun kommer ikke lenger sende deg tekstmeldinger hver dag bare for å minne deg på at hun eksisterer. Hun ønsker ikke å være et offer lenger, og hun vil gjøre alt i sin makt for at historien ikke skal gjenta seg selv.

6. Hun ønsker at det skal være annerledes denne gangen

Husk at en jente som dette gikk gjennom et levende helvete over lang tid, så hun ønsker at ting skal være annerledes denne gangen. Hun vil ha alt hun ikke kunne få i sitt tidligere forhold, og hun vil ikke godta noe mindre enn det hun fortjener. Hennes historie var full av smerte og vonde minner, men hvis hun finner en mann hun kan stole på, og en som vil gjøre henne glad igjen, vil hun definitivt holde seg til ham. Når alt kommer til slutt, var det det hun hadde ønsket seg hele livet.

7. Hun vil at du skal godta henne slik hun er

Hun er klar over det faktum at hun noen ganger er emosjonelt ustabil, og hun sier det er OK for henne at du forlater henne for det. Men innerst inne, ville hun elsket hvis du ville bli og kjempe for henne. Hun ønsker en ekte mann som godtar henne med alle sine feil fordi de gjorde henne til den kvinnen hun er i dag!