Hvis du er heldig nok til å møte en emosjonell jente med en engstelig sjel, bør du vite at hun ikke er som resten av jentene du har møtt tidligere.

Hun er en kvinne med et stort, godt hjerte, men noen ganger må hun kjempe for å vise det. Hun ønsker så sårt å vise folk at hun bryr seg og elsker dypt, men angsten gjør henne til en fange i hennes eget sinn.

Så, hva enn du gjør, press henne ikke og gi henne tid og rom til å koble av. Kanskje det vil ta litt tid, men jeg forsikre deg, hun er verdt det.

For å få til en god kommunikasjon og få et stabilt forhold med henne, er det noen ting du må ta hensyn til:

1. Hennes angst gjør at hun til tider vil virke som en bitch

Denne jenta vil gjerne vise deg hvor mye hun elsker deg og hvor mye hun bryr seg, men hennes engstelige tanker har ofte en annen plan.

Hun kan ikke engang sitte stille mens hun snakker til deg, og hun er alltid på jakt etter en vei ut, fordi det finnes en sjanse hun vil få et panikkanfall, og hun blir nødt til å gå ut for å få litt luft.

Hun vil at du skal like henne, og uansett hvor mye hun prøver, føler hun at du liker noen andre mer enn henne.

Det kan såre henne så mye, så uansett hva du gjør, la henne ikke lide. Fortell henne at hun er spesiell og unik på sin egen måte, og at du er beæret over å date henne.

Stol på meg, det vil bety hele verden for henne!

2. Hun er ekstremt skjør

Selv om du ikke føler det slik, små ting betyr så mye for henne.

Problemet er bare at hun ikke kan uttrykke sine følelser så veldig bra, slik at du kan få den ideen om at hun ikke bryr seg så mye om deg. Det er bare hennes angst som snakker, så ikke hør på det.

Prøv å finn en måte du kan komme inn i hennes hjerte og hennes følelser, og fortell henne at det er okei å si hva hun tenker og føler til deg.

Ikke la henne overtenke og stresse over de små tingene i livet, gi henne positive tilbakemeldinger når hun prøver å åpne seg til deg.

Du må forstå at hun er i et kompleks sinnstilstand der hennes tanker løper løpsk, og hun har ikke tid til å smelte dem alle.

Vær hennes støtte ved å gi henne all tid i verden, slik at hun endelig kan bli seg selv igjen.

3. Hun blir lett avhengig av noen

Hun er utrolig emosjonell, så det tar henne ikke lang tid å la deg komme inn i hennes hjerte. Hun er følsom, og hun lider når hun ser urettferdighet og smerte i denne verden.

Hvis du blir bedre kjent med henne, vil hun slippe deg inn i hvert hjørne av hennes hjerte, så du burde gå en ekstra mil for å vinne hennes tillit og aldri gjøre noe som ville gjøre henne trist.

Hun er en kvinne som er lett å elske, og hvis du knuser hennes hjerte bare én gang, vil hun få det svært vanskelig med å komme seg over det.

Ikke ta henne for gitt og være den mannen som er verdt ventetiden.

4. Hun vil bekymre seg konstant

Å stresse over de små tingene er daglig rutine for henne.

Hun vil for eksempel være bekymret over det nye prosjektet på jobb, hun vil være bekymret om hun vil ha nok penger til å betale sine regninger, og fremfor alt vil hun være bekymret for at du ikke elsker henne.

Hvis hun merker du ikke er like forelsket som du var før, vil de engstelige tankene hennes tenke det verste scenarioet, som at du er utro mot henne.

Og jeg må innrømme, det er svært vanskelig å leve på den måten.

Før Du Forelsker Deg I En Emosjonell Jente Med En Engstelig Sjel, Vit Dette

5. Hun er redd

Hun er den personen som tenker at hun ikke er god nok for deg, og at du kan erstatte henne med en annen kvinne når som helst.

Hun vet at hun er litt ødelagt på innsiden, og det er derfor hun tror at det vil komme en tid der du blir lei av hennes usikkerhet.

Men innerst inne er hun en løvinne som vil kjempe for det hun elsker med alle nødvendige midler. Hun trenger bare å grave litt dypere for å finne sin positive energi.

6. Hun vil elske deg betingelsesløst

Helt ærlig, det er den eneste måten hun vet å elske på. Hun er en kvinne som bærer sitt hjerte på ermet og hun gir alltid mer enn hun tar.

Hun vil gi deg all sin kjærlighet, men hun vil også at du vite hun elsker deg.

Hennes ustabile hjerte vil ikke stå ut med at du lurer henne, lover henne noe som du ikke kan gi.

7. Hun spiller etter sine egne regler

En jente som dette er ganske sta. Hun vil gjøre ting som kanskje ikke er den beste løsningen noen ganger, men hun ønsker å finne sin lykke fordi hun har en god følelse om at den finnes et sted.

I alt rotet med dating og kjærlighet, stolte hun alltid på sin sjette sans, uten å lytte til hva andre hadde å si.

Så, hvis du er heldig nok til å møte en jente som dette, verne om henne som om hun var den sjeldneste diamanten i verden, fordi hun er den typen jente du aldri vil møte to ganger i livet.

Hvis du virkelig elsker henne, beskytt henne fra alle de dårlige tingene som kan skje med henne og lær henne at med den rette mannen, kan hun endelig være seg selv igjen!