Hun vil være den beste kjæresten du noen gang har hatt. Hun vil være tre personer i en: Din beste venn, partner og elsker. Hun vil gi deg all den kjærligheten hun aldri har vært i stand til å gi seg selv.

Hun vil få deg til å føle deg som den lykkeligste mannen på jord. Men ikke ta hennes godhet for gitt.

Lek aldri med følelsene hennes for hun har vært gjennom mye allerede. Vær klar til å elske henne for dere begge; til å fortelle henne hver dag hvor vakker og fantastisk hun er og en vakker dag vil hun kanskje tro deg.

Hver gang du forteller henne at hun er vakker og hun avviser det, er det ikke fordi hun ønsker oppmerksomhet. Det er fordi hun ikke tror deg. Hun ser ikke den samme personen du ser.

Hun kan ikke se skjønnheten som gjenspeiler seg i øynene sine eller høre gleden i sin egen latter.. Hun ser øyne som er for små og hører en latter som er for høy.

Hun kan ikke se at hun har et vakkert ansikt fordi alt hun ser er en for stor nese og for små lepper. Hun kan ikke se at hun har en fantastisk kropp fordi hun ser strekkmerker og fett der det ikke er noe å se. Det er ikke fordi hun vil – det er fordi hun ikke vet om noe annet.

Hver gang du forteller henne hvor fantastisk hun er og hun rødmer og ser bort, vis henne at du mener det. Kyss henne og bevis for henne hun er det beste som noengang har hendt deg. Hver gang hun ler av komplimentene dine som om det var en vits, vis henne at det ikke stemmer.

Vis henne at du mener hvert eneste kompliment og ikke la henne gjøre kjærligheten din om til en vits bare fordi hun er redd for den. Ikke la henne le sannheten bort bare fordi hun ikke tror på den.

Hver gang hun tror du er utro, er det ikke fordi hun ikke stoler på deg. Det er fordi hun ikke stoler på seg selv. Det er fordi hun er vant til å ikke være god nok og hun tror at du vil forlate henne slik alle andre har gjort før deg.

Hun tror at hun ikke er verdt å ta vare på for det er slik de andre har fått henne til å føle seg. Hun forestiller seg deg sammen med andre kvinner – som er penere, smartere og morsommere kvinner. Hun fortsetter å forundre seg over hvorfor du fortsatt er der, for hun hadde reist for lenge siden hadde hun vært deg.

Hver gang hun snubler, vær der for å hjelpe henne opp igjen. Vær der for å oppmuntre henne til å tro på seg selv igjen. Vær der for å vise henne den kvinnen du ser når du ser på henne. Vis henne hvilken fantastisk, tøff og sterk kvinne hun er.

Vis henne den vakre kvinnen du forelsket deg i, ikke den forvrengte versjonen hun ser i speilet. Gi henne kjærlighet, tid og tålmodighet fordi det å lære å bli frisk er vanskelig, men å lære å elske seg selv når du hele livet har blitt fortalt at du ikke er verdt noe, er mye vanskeligere.

Hun slåss hver dag mot fortiden og frykten og hun trenger din hjelp. For blåmerker kommer og går, men det er ekkoet av alle de vonde ordene som forfølger henne

Ikke la henne gå til sengs og tro hun ikke er bra nok. Ikke la henne gå til sengs uten å få høre “jeg elsker deg” for hun lurer hver eneste dag på om kjærligheten fortsatt er der. Hun lurer fortsatt hver dag på hva som holder deg der.

Hvilket mirakel som gjorde at du valgte henne? Det er opp til deg å vise henne at det er hun som er mirakelet — hun er grunnen til at du velger henne hver dag.

At hun er grunnen til at du elsker henne vilt. Og en dag, vil hun tro de ordene du sier. Hun vil endelig se den kvinnen du ser og ikke den kvinnen hun tror hun er