Hvordan i all verden har du klart å miste en jente som faktisk ønsket å bli din?

Hvordan kan du skyve vekk noen som vil gjøre alt for å være sammen med deg? Hun trengte bare én grunn til å bli. Hun trengte bare et lite bevis på at det finnes en lykkelig fremtid for henne og at du vil gjøre en plass for henne i livet ditt, men det var åpenbart for mye å spørre om.

Alt hun noen gang ville ha, var deg.

Hun brydde seg ikke om dine feil eller din fortid. Hun brydde seg ikke om hva andre fortalte henne. Hun ville at du skulle være bra, så hun trodde du hadde noen gode sider som bare ventet på å komme til overflaten. Hun brydde seg ikke om noe annet i denne verden enn deg.

Hun ønsket å elske deg. Hun ønsket å være ved siden av deg. Hun ønsket å se meldinger fra deg når hun våknet og hun ønsket å gå til sengs med deg i hennes tanker. Hun ville at du skulle være fornøyd. Hun ønsket å ha en fremtid med deg, å holde hånden din foran alle og stolt si “Dette er mannen jeg elsker og mannen som elsker meg.” Hun ønsket ikke for mye. Hun ville bare elske deg og å bli elsket av deg.

Alt du trengte å gjøre, var å behandle henne rett.

Det var ikke nødvendig å gi henne stjerner, selv om hun fortjente dem.Det var ikke behov for dyre gaver eller noe annet som var for mye å be om. Du trengte bare å behandle henne bra. Du trengte bare å vise henne at hun betydde noe for deg, vise henne at du bryr deg om henne, for å så fortelle henne hvor mye hun betyr for deg og hvordan du vil gjøre de samme tingene som hun gjør for dere to.

Alt du trengte var å gjøre en liten innsats for forholdet ditt, for å få henne til å bli.

Men det var for mye å be om, var det ikke?

Selv den minste anstrengelsen, selv de minste tingene hun fortjente var for mye for deg å gi til henne? Du var ikke klar til å gjøre noe for henne, uansett hva hun gjorde for deg. Du var bare ikke på samme bølgelengde som hun var. Du brydde deg ikke like mye som hun gjorde.
Men burde du ha gjort.

Du nektet å velge henne.

Da hun så ingen andre hun kunne være med, valgte du å holde dine muligheter åpne og holdt henne på en armlengdes avstand – for redd for å miste henne, men også redd for å forplikte deg. Du var i hennes liv og til og fra, og hun hadde deg i hennes liv bare noen ganger.

Du var uvillig til å gi slipp på alle andre muligheter. Du ville holde mulighetene åpne. Du trodde at kanskje du fortjente mye mer enn hva hun hadde å tilby, og du var for egoistisk og altfor uforutsigbar. På en annen side var hun så uselvisk når det kom til å gi sin kjærlighet til deg.

Du gjorde ikke henne til din prioritet, du verdsatt heller ikke hennes innsats.

Alt hun gjorde, gjorde hun for dere to. Hun prøvde og prøvde. Hun fortsatte å finne håp på steder ingen tenkte på å lete. Hun holdt seg ved din side, selv når alle andre normale personer trukket seg unna for lenge siden.

Men du så aldri noe av det. Eller i det minste latet du som du ikke så det. Du berømmet aldri hennes innsats, du takket heller aldri henne for at hun kjempet så hardt for deg. I stedet tok du det for gitt. Du trodde hun vil bli ved din side, selv om du ikke gav henne noe. At hun vil kjempe for deg, bare fordi. Vel, der trodde du feil.

Hun ble lei av å kjempe for noen som ikke bryr seg om han mistet henne eller ikke.

Innrøm det, du var likegyldig. Eller i det minste trodde du at du var det. Du fortalte selv hvordan du ikke hadde noen følelser for denne jenta, og hvordan det finnes bedre jenter der ute enn henne. Hun var der for å støtte ditt ego og for å være din back-up plan. Du trodde at det er alt hun noensinne vil være for noen. Men der trodde du feil, igjen.

Du mistet henne allerede når du fikk henne til å tigge for din tid. Du mistet henne når du viste henne at du ikke kunne bry deg mindre om hennes følelser. Du mistet henne når du nektet å gjøre en innsats for å kjempe for henne. Det tok henne litt tid å innse at hun kjempet for noen som var helt okei med å miste henne.

Hun planla faktisk å bli hos deg, men du dyttet henne vekk.

Du dyttet henne vekk med din råtne oppførsel, ved å ikke verdsette henne, ved å ta henne for gitt, ved å få henne til å føle seg alene selv når hun var sammen med deg.

Gratulerer, du har mistet en jente man bare møter èn gang i livet.

Du mistet en jente som ønsket å bli din. Du mistet en god jente – en som bare trengte din kjærlighet og takknemlighet, ingenting mer. Du mistet en jente som kunne har gjort deg lykkelig hvis du bare lot henne. Du mistet en jente andre menn ville dødd for å ha. Du mistet en jente du vil sammenligne med alle andre jenter som kommer inn i ditt liv fra nå av.

Ingen av de andre jentene du møter vil være like bra for deg som hun var. Ingen av de andre jentene vil elske deg som hun gjorde. De vil ikke behandle deg med respekt, de vil ikke se på deg med den samme beundringen som hun gjorde. De vil ikke ofre like mye som hun gjorde, og de vil heller ikke bli hos deg som hun gjorde, etter at du viser dem dine dårlige sider. Ingen vil være like dumme som hun var.

Men vet du hva? Du gjorde èn bra ting for henne. Du lot henne gå, og på den måten kunne hun åpne en plass i hjertet sitt for noen andre som vil sette pris på henne og elsker henne, slik hun fortjener å bli elsket. Hvem ville visst at du til slutt, ville gjøre noe bra for henne?