Kanskje du ikke gjør det med vilje. Kanskje du kun er uvitende om tingene du gjør mot henne. Kanskje ingen brydde seg om å lære deg hvordan man skal behandle en jente ordentlig. Kanskje det ikke er det du ønsker å gjøre, men det er nettopp det du gjør….. Du ødelegger henne.

Med dine handlinger, med alle tingene du gjør og ikke gjør, knuser du hjertet hennes del for del.

Du ødelegger henne litt etter litt hver gang du velger andre over henne.

Når du viser henne at andre kommer før henne hele tiden, når du setter andre mennesker sine følelser foran hennes, når du gjør alt for å redde andre, men etterlater hennes hjerte uten tilsyn – gjør det like vondt som å få den skarpeste dolken rett i hjerte.

Du ødelegger henne litt etter litt hver gang du ignorerer henne.

Hver gang du sårer henne ved å ikke svare på meldinger hun sender, hver gang du er ute med venner eller ute generelt og ikke tar telefonen når hun ringer deg, enten det er med vilje eller ved et uhell, får du henne til å føle at hun ikke er viktig for deg.

Du ødelegger henne litt etter litt hver gang du forsømmer henne.

Du skjønner at når du ikke tar vare på henne, når du ignorerer hennes følelser, når hennes kjærlighet og omsorg for deg ikke blir lagt merke til, når du ikke gjengjelder det hun gir til deg, når du ikke lytter til henne når hun snakker til deg, går det sakte men sikkert utover sjelen hennes.

Du ødelegger henne litt etter litt hver gang du får henne til å tvile på hva hun er verdt.

Når du ikke legger merke til hvor pent kledd hun er for deg, når du sier at hun ikke vet hva hun snakker om, når du gjesper i det hun prøver å fortelle deg om noe med ild i øynene, når du får henne til å føle at hun kun består ufullkommenheter og feil, bryter du ned selvtilliten hennes.

Du ødelegger henne litt etter litt hver gang du nekter å forplikte deg til henne.

Å fortsatt tekste andre jenter og sende dem direkte meldinger er ikke å forplikte seg. Å date andre mennesker mens du er med henne er ikke å forplikte seg. Å gå bort og så komme tilbake er ikke å forplikte seg. Å ha aktive profiler på en rekke datingnettsider er ikke å forplikte seg.

Å holde hånden hennes foran alle sammen og fortelle henne at hun er den eneste for deg osv er forpliktelse. Å ikke ha en back up plan er forpliktelse. Å love henne en fremtid med deg er forpliktelse. Alt annet er kun unnskyldninger.

Du ødelegger henne litt etter litt når du sier at du elsker henne men ikke gjør noe for å bevise det.

Når alt hun får er ord etterfulgt av null handlinger, når du kun snakker om følelser for henne men ikke viser henne noen av dem, når du sier hvor mye du elsker henne og ikke kunne tenke deg et liv uten henne, men lar henne hele tiden være alene og viser det motsatte av det du sier, skaper du kun et evig kaos i hodet hennes som er veldig vanskelig å fikse.

Slutt å ødelegge henne dersom du elsker henne.

Ikke få henne til å dra når alt hun vil er å bli.

Hun ønsker å være ved siden av deg. Hun ønsker at dere er lykkelige sammen. Det er ingenting i livet hennes hun ønsker mer enn å elske og bli elsket av deg. Herre min, denne jenta spør virkelig ikke for mye. Hun spør ikke om gull og grønne skoger. Hun spør deg om du kan behandle henne slik en jente som er forelsket fortjener å bli behandlet.

Ikke skyv henne unna med dine handlinger. Hun ønsker å bli, men hun vil ikke bli værende med mindre du slutter å ødelegge hjerte hennes.

Ikke knus hjerte hennes fordi hun vil aldri være i stand til å elske igjen.

Hun har fått nok. Hun har allerede vært igjennom et helvete. Hun har blitt knust så mange ganger før og til tross for alt sammen valgte hun å stole på deg. Hun valgte å prøve med deg, å gi det en sjanse. Hun nektet å vokte over hjerte sitt eller å sette opp vegger rundt det. Vær så snill, ikke vis henne at hun har tatt et feil valg.

Hvis du elsker henne, elsk henne riktig. Slutt å knuse hjerte hennes.