Selv om du har prøvd å unngå det, har du falt for en fyr som helt klart er følelsesmessig utilgjengelig, eller til og med ødelagt og du vet ikke hvordan du skal vise han kjærlighet på den rette måten, hvordan vise han at han kan stole på deg og mest av alt – hvordan få han til å elske deg tilbake.

Du fortsetter å spørre deg selv hvordan du kan få en følelsesmessig utilgjengelig mann til å bli forelsket i deg. Med tiden har du begynt å føle deg håpløs og hjelpeløs fordi du ikke har svaret på dette spørsmålet.

Men det du ikke vet er at det finnes noen triks og vellykkede metoder du kan bruke for å vinne denne type mannen, og her er 5 av dem.

1. Vis han at du er hans venn

En av de første rådene i dating når det gjelder en mann som er følelsesmessig utilgjengelig, og som du vil skal forelske seg i deg, er å ikke presentere deg selv som hans potensielle kjæreste.

Jeg vet at ditt endelige mål er å få denne mannen til å bli kjæresten din, eller til og med gifte deg med han etterhvert, men dersom du putter alle kortene på bordet med en gang, vil kanskje denne mannen bli skremt og løpe avgårde før du i det hele tatt får sjansen til å vise han alt du har å tilby.

Så, dersom du vil at han skal være emosjonelt knyttet til deg, trenger du å vise han at du ikke kun vil være hans elsker, men at du også vil være hans venn. Denne mannen trenger å bli bedre kjent med deg som person, før han blir kjent med deg som en potensiell kjæreste.

Du trenger å forstå at han aldri bevisst vil slippe deg inn i livet sitt så lenge han ser at du vil at han skal forplikte seg, fordi han ser på dette som at du prøver å ta friheten fra han. Det er hvorfor han trenger å se alle dine kvaliteter før dette.

Han trenger å se at du er en person han kan stole på, og han trenger å se at han har din støtte gjennom livet.

Når dere tilbringer tid sammen og når dere får et emosjonelt bånd, vil han starte å få følelser for deg uten å være klar over det. Dette er den eneste måten å komme under en manns hud på. Han vil rett og slett akseptere deg som en del av livet sitt.

Med tid, vil han bli vandt til deg og han vil ikke kunne forestille seg en dag uten deg, og det er nøyaktig hva du ønsker at skal skje.

2. Ikke press han for mye

Jeg vet at du ønsker å forplikte deg. Du tror på “labels” og alt du ønsker deg er et stabilt forhold og naturligvis vil du at en hvilken som helst mann skal vite at du er tilgjengelig og håper at han ønsker det samme. Dessverre fungerer ikke ting slik når du treffer på en følelsesmessig utilgjengelig mann.

Fordi når en mann er følelsesmessig utilgjengelig, vil han løpe av gårde så fort han kan med en gang han hører ordet “forpliktelse”, “eksklusiv” eller “forhold” fordi han lider av noe som kalles for “Philofobi”. Så simpelthen vet du ikke helt hva du skal gjøre.

Du vil ikke være med i spillet hans og du vil at han skal vite om forventninger du har til forholdet.

Det er selvfølgelig ikke noe galt i å fortelle partneren din hva det er du vil ha, men dersom det er snakk om en følelsesmessig utilgjengelig mann, bør du trå forsiktig og ikke presse han for mye siden det fort kan gå gale veien.

Istedenfor å konstant snakke med han om når ting mellom dere vil forandre seg og når han vil planlegge å forplikte seg, ha kun en seriøs samtale om dette og se hvor dere står. Etter dette la tiden gjøre sitt og tillat ting å gå sin gang.

Fakta er at følelsesmessige utilgjengelige menn ikke liker å bli presset eller tvunget til å gjøre noe som helst, og at de løper avgårde så fort de kan idet de føler at noen prøver å få dem til å gjøre noe de ikke føler seg komfortabel med.

Det siste du ønsker er å fremstå som klengete, trengende eller desperat i denne fyrens øyne. Dessuten, dersom han er enig med å forplikte seg til deg, vil du ikke vite at det kun skjedde fordi du tvang han til å gjøre det, og du vil ikke at han skal gjøre noe han ikke føler er riktig, kun for å tilfredsstille deg.

3. Ikke snakk om fremtiden

Dersom du lurer på hvordan du kan få en følelsesmessig utilgjengelig mann til å forelske seg i deg, er det viktig å lære å nyte livet ditt akkurat nå, og du trenger å forsikre han om at forholdet deres kan være åpent og ærlig, uten at du tenker på hva som kan skje i morgen, fordi det er den eneste måten du kan holde han rundt deg.

Ja, denne mannen er mest sannsynlig ganske ødelagt, med veldig mye følelsesmessig bagasje fra fortiden, men dersom du virkelig ønsker å få han til å forelske seg i deg, og dersom du ønsker at dette forholdet skal fungere må du slutte å tenke på ting som gjorde han slik han er i dag og som forårsaket hans følelsesmessig utilgjengelighet.

Jeg vet at du vil planlegge fremtiden din og at du ønsker vite om denne mannen er den rette, men hvis du konstant nevner dette for han, og kontant spør han om fremtiden hans, vil du skremme han vekk.

Du vet hvor denne mannen står akkurat nå og han har garantert gjort det veldig klart for deg at han ikke ønsker et forhold for øyeblikket. Det betyr at du har muligheten til å gå fra han eller akseptere beslutningen hans.

Du sto ved denne mannen sin side, så det betyr at du aksepterer betingelsene hans.

Så det beste valget for deg er å rett og slett nyte nåtiden og å leve dag for dag. Jeg sier ikke at du skal se bort fra fremtiden din helt – jeg råder deg kun til å ikke belaste deg selv med for mye, fordi det vil kun ødelegge hver eneste sjanse du har med denne mannen.

4. Vis ham du kan leve uten han

Når du dater en mann du har følelser for, ønsker du å tilbringe hvert eneste minutt med han og du vil at han skal vite hvor mye du elsker han og trenger han. Men, det du kanskje ikke vet er at de fleste menn faller for mentalt sterke kvinner som viser dem at de ikke trenger menn for å fullføre dem.

Derfor, dersom du ønsker at en hvilken som helst fyr, og spesielt en følelsesmessig utilgjengelig mann skal falle for deg, må du vise han at han ikke er din nødvendighet.

Ja, du har sterke følelser for han, men det betyr ikke at du skal jage etter han eller tigge etter hans kjærlighet og hengivelse. Du er en selvstendig kvinne som kan leve uten han, uansett hvordan følelser du har.

Det betyr at du ikke vil tillate ham å behandle deg slik du ikke fortjener og at du ikke finner deg i hans dårlig oppførsel mot deg.

Uansett om vi liker å innrømme det eller ikke, er menn født jegere. Det er rett og slett i blodet deres og det er det som drar de fleste menn til kvinner.

Derfor trenger du å få denne mannen til å komme til deg og du trenger å få han til å jage etter deg, og dette er en av måtene du kan gjøre det på.

Dette er en av måtene du kan vise han at han ikke kan ta deg for gitt, og at du ikke vil være hans siste utvei og på bunnen av prioriteringslisten hans. Vis denne mannen at du har et eget liv, uten han i det. Vis han at du har familie, venner og andre interesser og at han ikke er hovedfokuset ditt.

Det er ingenting galt med å gjør han litt sjalu og vise han at det er andre menn som er interessert i deg også.

En av måtene du kan gjøre dette på er å alltid se veldig attraktiv ut når du er rundt han, men å ignorere han fra en tid til en annen. Også, ikke løp til han hver gang han ringer og vis han at du har andre alternativer tilgjengelig.

Dette vil gjøre han redd for å miste deg og han vil definitivt tenke over oppførselen sin mot deg.

5. Vær åpen mot han

Et av tegnene på en følelsesmessig utilgjengelig mann er at han alltid har problemer med å åpne seg for nye mennesker og har problemer med å slippe mennesker inn. De er slik fordi de er redde for mennesker, spesielt kvinner, som forårsaker mye følelsesmessig smerte, ved å bruke dem og såre dem på andre måter.

Og når du kommer inn i denne fyren sitt liv, vil han mest sannsynlig se på deg som en trussel og han vil ikke la deg passere hans følelsesmessige vegger.

Dersom du vil at en følelsesmessig utilgjengelig mann skal elske deg, må han kunne se på deg som noen han kan stole på. Han må se at du er en kvinne han kan stole på og en kvinne som ikke vil bruke svakhetene eller sårbarhetene hans mot han. Han må se at du er en som ikke vil misbruke følelsene hans.

Og dersom du vil oppnå det, er den første tingen du må gjøre å åpne deg for han. Han må se at du ikke har noen problemer med å dele dine hemmeligheter med han og at du kan stole på han helt.

Dette er den eneste måten han kan dele sine egne hemmeligheter med deg og for at han kan føle seg trygg rundt deg.

Dessuten er dette en av måtene for at denne mannen kan bli bedre kjent med deg og for å kunne se deg som en kvinne som er verdig hans tillit, slik at han kan ta skjoldet vekk fra sitt eget hjerte.