Ikke kast bort tiden din på noen som ikke finner tid til deg. Uansett hvor opptatt han er, uansett hvor hektisk dagene hans er, vil han finne tid til deg om han virkelig vil det. Han vil finne tid til deg dersom han bryr seg; alt annet er kun en unnskyldning.

Ikke kast bort tekstmeldingene dine på noen som kun ignorerer dem, eller svarer dem innen et par timer, eller noen ganger innen et par dager. Ikke kast dem bort på noen som ofte glemmer å tekste deg først og som kommer med dårlige unnskyldninger. Ikke kast dem bort ved å spørre hvordan det går med han og hvordan dagen hans har vært, dersom han ikke spør deg om det samme.

Ikke kast bort dine dager ved å tenke på noen som kun gir deg sine kvelder.
Han burde vite hvordan smilet ditt ser ut om dagen også. Han burde ha lyst til å bli bedre kjent med den andre siden av deg som kun dagen kan bringe frem. Han er ikke sikker på om han vil være med deg dersom han ringer deg midt på kvelden, full, ensom og med kun en ting på hjernen.

Ikke kast bort tiden din på noen der handlingene hans ikke samsvarer med det han sier. Den ene dagen god snakker han med deg, mens den neste forråder han tilliten din. Han kommer ofte med løfter han aldri klarer å holde. En mann som forteller noe den ene dagen og forandrer mening den neste, er ikke den rette for deg.

Ikke kast bort tiden din på noen som gir deg miksede signaler. På noen som forsikrer seg at alle samtalene med dine venner handler om hvor mye han betydde for deg og hvorfor han gjorde som han gjorde.

Ikke kast bort tiden din på noen som ikke ønsker deg en god natt søvn og vet at du er trygt hjemme. Eller at du er den eneste for han, eller at du ikke trenger å bekymre deg over en annen kvinne.

Ikke kast bort tiden din på noen som ikke deler verden sin med deg.
Eller på noen som ikke snakker med deg om forskjellige ting som er viktig for han. På noen som holder deg hemmelig fra venner og familie. På noen som holder dem hemmelig fra deg. Hvis han var sikker på at han ville at du skal være en meningsfull del av livet hans, ville han ha fortalt dem om deg.

Ikke kast bort tiden din på noen som tar ti steg tilbake når ting begynner å bli mer seriøst. Dere burde være på samme bølgelengde, uten at dere har noe eller ingen frykt.

Ikke kast bort kjærligheten din på noen som er redd for å føle den. På noen som ikke er interessert i deg på samme måte som du er i han. Alle dine følelser og all din investering burde bli gjengjeldt. Han er ikke sikker på om han gir deg for lite.

Ikke kast bort tiden din på noen som ikke er sikker på om de ønsker å være med deg. Dersom han var sikker, ville han ha funnet tid til deg. Han ville ha gjort en innsats. Han ville ha sendt melding. Han ville aldri ha etterlatt deg spørrende om hans ord og handlinger. Han ville ha vært en mann av sine ord. Han ville aldri ha satt deg i en situasjon der du måtte tenke over intensjonene hans, og i det hele tatt gjøre at du føler at du må spørre han om han er sikker på dere eller ikke.

Ikke kast bort tiden din, fordi du kunne ha vært med noen andre. Med noen som aldri får deg til å tvile på følelsene hans. Med noen som vet hvem han er og hvor han står med deg.
Med noen som er like sikker om deg som du er om han. Det er den mannen du bør gi tiden din til.