Dersom du er smart og hvis du respekterer og elsker deg selv, vil du ikke vente på han.

Du vil gi han en eller to sjanser, men de vil være de siste du gir. Du vil ikke dra uten forvarsel
fordi du ikke er en slik type jente. Du vil gi han den ene sjansen til å gjøre ting riktig, for å gjøre det godt igjen, men dersom han kødder det til på nytt, ikke vent på han og dra din vei.

Ikke vent på at han skal forandre seg fordi det vil han ikke gjøre. Mennesker forandrer seg ikke så lett. Faktisk så er jeg ikke sikker på om det engang er mulig. De vil kanskje lure deg og late som at de har gjort en innsats, men i virkeligheten, dypt inne vil mennesker forbli den samme. Den eneste forskjellen er at etter de har forandret seg, sier de ikke de tingene de ønsker å si høyt og de gjør ikke de tingene de vil gjøre fordi de vil lure deg til å tro at de ikke er den samle gamle lenger.

Du kan ikke kjøpe dette søppelet. Du kan tro på det, men ikke for lenge. Så tro meg, det er bedre å kutte han løs med en gang enn å vente og bli skuffet etter du har funnet ut at han har løyet til deg hele veien. Et forhold der du må vente på at han skal forandre noe i livet hans, for eksempel oppførselen hans eller enda verre, personligheten hans er et forhold som er satt til å faile fra begynnelsen av. Det er ingen poeng i å prøve. Det eneste du kommer til å få ut av det er at du ender opp alene, såret og trist.

Ikke vente på at han skal bli en bedre person. Du kaster bort tid ved å vente på noe som mest sannsynlig aldri vil skje. Du kommer kun til å ende opp enda mer såret enn du allerede er mens du er der for han og oppfyller hvert eneste ønske som han har. Så lenge du prøver å late som om at ingenting skjer, vil han ikke innse at oppførselen hans er dårlig. Han vil fortsette å behandle deg dårlig fordi han ser at du er okei med det.

Hvis du fortsetter å vente på han og lar han behandle deg slik du ikke fortjener, vil du la han skade hjertet ditt så hardt at du kommer til å bruke måneder på å reparere det. Hvem vet? Kanskje han ikke er den du skal være med. Kanskje du bosetter deg og du vet ikke engang om det. Kanskje det er noen der ute som er så mye bedre for deg. Du må bare trosse den første hindringen. Du må være modig nok til å bestå testen. Så, nei, ikke vent på at han skal bli en bedre person.

Ikke vent på at han skal behandle deg som en prioritet. Du burde aldri komme på andreplass. Du burde aldri være noen andres back up plan og nå virker det som at du er hans. Når du forelsker deg i noen skal det være den beste opplevelsen i livet ditt. Kjærlighet er ment til å fremkalle følelser du ikke vil skal ende, følelser du vil sovne med og våkne opp med neste morgen. Dersom kjærlighet får deg til å føle deg uønsket og får deg til å be om oppmerksomhet, da er det ikke ekte kjærlighet og han er ikke den rette mannen for deg.

Han bør alltid sette deg først. Hvis han elsker deg, bør han vise det til deg. Det er såklart fint å høre de tre små ordene, men dersom de ikke støttes av handlingene hans betyr de ikke noe.

Ikke vent på at han skal vise respekt. Du har tjent din respekt og dersom han ikke ser det er han ikke mann nok for deg. Kanskje han tror det er normalt å oppføre seg på den måten, men en sterk og uavhengig kvinne som deg selv trenger ikke å godta det lenger. Du vil ikke ha noen problemer med å finne noen nye som vil verdsette deg. Du vil finne han på et blunk, mens han… han vil mest sannsynlig miste den eneste sjansen til å bli elsket i løpet av livet sitt.

Du fortjener en mann som setter pris på ditt harde arbeid og ser hvor mye tid og innsats du investerer i alt du har lidenskap for. Du fortjener en mann som tror på deg og står ved din side i alt du gjør. Du fortjener noen som vil se hvor hardt du prøver, noen som vil klemme deg på slutten av dagen og som vil holde deg for å hjelpe deg å få styrken tilbake.

Ikke vent på at han skal innse at han har gjort en forferdelig feil.
En dag vil han være lei seg over å ikke ta bedre vare på deg. En dag vil han se deg med en annen mann, glad og smilende. Han vil se en gnist i øynene dine som han aldri har sett før , og først da vil det gå opp for han. Det vil plutselig gå opp for han hvordan en idiot han egentlig var, men da vil det være for seint. Han vil prøve å vinne deg tilbake og han vil feile.

Ikke vent på at han skal angre på at han mistet deg. Ikke bli værende så lenge. Gå videre og fortsett livet ditt uten han i det.

Du er uansett bedre uten han.

Du fortjener bedre enn han uansett. Bare ta det første steget og resten vil komme.