Vi gikk aldri på date. Vi tok aldri ting til neste nivå. Vi var aldri åpne om følelsene våre. Likevel har jeg aldri vært mer forelsket i hele mitt liv.

Jeg føler at du er den ene. Du vet, av alle menneskene i mitt liv, er det deg jeg kan forestille meg fremtiden min sammen med. Det er bare med deg jeg ser frem til å bli gammel sammen med. Det er slik du får meg til å føle meg.

Sannheten er, at jeg vet jeg ikke skulle elsket deg. Vi er ikke på samme planet. Og jeg har blitt advart mot deg, vennene mine fortalte meg at jeg ikke skulle håpe på noe, de fortalte meg at jeg ikke skulle vente, at jeg skulle gå videre. Vel, jeg er et levende bevis på at noen ting er enklere sagt enn gjort. Jeg er også et levende bevis på at når fornuften taler, hører ikke hjertet alltid etter.

Du forstår, når jeg innrømmer at jeg har vært forelsket i deg – en person som ikke ser meg på den måten – forstår ingen hvorfor. Faktisk så gjør nesten ikke jeg det heller. Jeg forstår ikke noe av dette. Jeg forstår ikke hvordan kjærlighet fungerer og hvorfor jeg er så forelsket i deg..

Det er sprøtt og tåpelig og kanskje jeg bare er litt naiv, men det bryr jeg meg ikke om. Hjertet mitt vil det det vil.
Kanskje fordi vi er komfortable med å være oss selv når vi er sammen.

Kanskje det er fordi vi er hverandres trygge havn.

Kanskje fordi jeg alltid er der for deg og du alltid er der for meg.

Kanskje fordi motsetninger tiltrekker hverandre.

Uansett, hjertet mitt har valgt og det er ikke mye jeg kan gjøre for å endre det nå.

For å være ærlig, prøver jeg ikke engang å stoppe meg selv fra å elske deg. Fordi jeg føler at du liker meg også. Jeg føler at du også vil ha mer. Men det er som om du sparer oss til bedre tider. Det er som du er redd for å ødelegge dette vi har nå. Og jeg skjønner det.

Her er poenget: Jeg drar ingsteder. Men jeg venter ikke på deg lenger heller. Jeg venter ikke lenger på noe jeg ikke engang er sikker på kommer til å skje. Det er så mange “hva om” som plager meg og jeg kan ikke fortsette med å sette livet mitt på vent for deg. Ja, kjærlighet er en fantastisk ting men det er også noe som kan ta livet av deg om det ikke blir gjengjeldt.

Jeg vil aldri slutte å håpe på at drømmene mine en dag blir til virkelighet. Jeg vil aldri slutte å ønske at det er meg du til slutt vil velge å kalle din. Men jeg er også ferdig med å vente på at det skal skje.

Fortsett med å behandle meg som om jeg er din. Fortsett å oppføre deg som om alt er greit, som alt er normalt og det ikke finnes noen elefant i rommet. Fortsett å klemme meg som jeg er alt du har og fortsett å si jeg er vakker. Men inntil du slipper meg inn, inntil du forteller meg hvordan du virkelig føler for meg, er jeg ferdig med å tigge om din oppmerksomhet..

Fortsett å velge andre jenter for å prøve om det fungerer med dem og jeg vil fortsette å støtte deg. Jeg vil fortsette å late som det ikke smerter meg når jeg sier jeg er glad på dine vegne eller når jeg forteller henne hvor heldig hun er som har deg.Vær ikke redd, jeg skal være der å plukke opp de knuste bitene. Men ikke forvent at jeg skal sette livet mitt på vent for deg. Ikke vent at jeg skal bli hvor jeg er og la livet passere i revy mens jeg venter på deg. For jeg er ferdig med å være bare en observatør fra nå av.

Jeg sier ikke jeg er ferdig med deg. Døren min vil alltid være åpen for deg. Dypt i mitt hjerte vil jeg alltid ha håpet om at du vil ha meg like mye som jeg vil ha deg. Jeg vil alltid drømme om vår fremtid sammen og jeg vil alltid se frem mot et øyeblikk der du innser at vi er ment for hverandre.

Jeg vil alltid vente på at vi skal skrive et nytt kapittel av historien vår med en helt ny vri. Men jeg setter ikke livet mitt på vent lenger.

Jeg er her om du trenger meg. Jeg drar ikke noe sted. Jeg vil alltid elske deg. Men jeg vil ikke være her for all evighet.