Kjære, hvem enn det kan gjelde,

Før vi starter, vil jeg bare at du skal vite at jeg vil ha alt, eller ingenting i det hele tatt. Bry deg ikke engang om å date meg hvis du ikke vil gi meg ditt alt. Lov meg ikke evig kjærlighet hvis du kommer til å flørte med enhver jente du møter. Lov meg ikke at du vil være her i bedre og verre tider hvis du ikke klarer å holde det. Og fremfor alt, si ikke at du elsker meg hvis du ikke mener det.

Jeg er ei jente som har vært gjennom mye dritt i livet. Jeg vet hvordan det føles å være i et forhold med en mann som behandler alle andre bedre enn meg. Jeg ble vant til å date idioter som latet som om dem elsket meg, bare for å komme inn i buksen på meg. Jeg vet hvordan det føles å elske noen så mye at det gjør vondt, mens alt du får fra ham er likegyldighet.

Bare på grunn av alt dette ber jeg deg om ikke å gjøre narr av meg.

Elsk meg eller forlat meg, men behandle meg ikke som dritt.

Nå som jeg har vært gjennom så mange ting, vet jeg endelig hva jeg vil. Jeg vil ha en kjærlighet så dyp at havet vil bli sjalu. Jeg vil ha den kjærligheten som gjør at du føler deg hjemme. Jeg vil ha en mann som kommer til å være dypt forelsket i meg, uten begrensninger. Jeg vil ha alt eller ingenting.

Jeg vet at jeg er et rot, og hvis du tror det blir for mye for deg, har du lov til å forlate når som helst.

Alt jeg ønsker, er at du er oppriktig med meg. Hvis du behandler meg bra, vil jeg gjøre det samme for deg, men hvis jeg ser at du blir giftig, eller hvis du prøver å forandre meg, sverger jeg at jeg vil dumpe deg. Jeg har vært for snill for lenge mot folk som ikke fortjente min vennlighet. Og jeg har fått nok nå. Jeg vil ikke at historien skal gjenta seg. Jeg vil ikke være en knust jente lenger. Jeg vil være glad når jeg er forelsket. Du vet, kjærlighet trenger ikke å være så komplisert hvis vi ikke gjør den det. Alt du trenger å gjøre er å elske med hele ditt hjerte. Så enkelt er det.

Denne gangen, vil jeg at alt skal være annerledes.

Ingen smerte. Ingen tårer. Ingen feil. Ingen løgner. Jeg vil oppleve den type kjærlighet folk skriver bøker om. Jeg vil bare at du skal vite at jeg vil gjøre mitt beste for å oppnå det, så hvis du elsker meg, gjør det samme for meg. Jeg lover at jeg alltid vil være der for deg i dine øyeblikk med sorg, men også i de øyeblikkene hvor du opplever din største lykke. Jeg vil ha den type kjærlighet som vil gi meg frysninger hver gang jeg ser på deg, selv om vi bor sammen og vi tilbringer mye tid sammen. Jeg vil at du skal miste pusten hver gang jeg møter deg, men bare fordi du føler noe for meg, ikke fordi jeg vil det. Jeg vil ha kjærlighet og lykke som kommer til å trosse alle de dårlige tingene i livet.

Jeg vet at det alltid vil være noen humper i veien, men vi vil fikse det sammen. Hvis du bare stoler på meg og bryr deg nok om meg, som jeg gjør for deg, kan vi erobre verden sammen. Jeg trenger bare at du aksepterer meg som jeg er, med alle mine feil, fordi de gjør meg perfekt på min egen måte. Jeg vil at du skal vite at ingenting er umulig hvis du prøver hardt. Hvis du vil bli med på denne livsreisen med meg, vil jeg holde av et sete for deg i fremtiden min.

Til slutt vil jeg påminne deg nok en gang om at jeg er en jente som vil ha alt, eller ingenting i det hele tatt. Så baby, jeg ber deg, ikke bli forelsket i meg med mindre du planlegger å bli hos meg!