En ekte mann vil aldri la deg gjette hvilken rolle han akter å spille i livet ditt. En ekte mann er alltid åpen om den rollen han ønsker deg til å spille i hans liv også.

Bare en giftig mann spiller med en kvinnes følelser. Bare en giftig mann våger å få det beste ut av en kvinne og deretter forlate henne ene og alene..

Gud vet hvor mange kvinner han har forlatt så langt i livet. Og bare Gud vet hvor mange kvinner som har latt han gjøre det for mange ganger i sitt liv.

Bare fordi det finnes kvinner som er klar til å åpne sine hjerter, bare fordi det finnes kvinner som er mer enn klar til å velge en mann og vie seg helt til ham, er det ikke et grønt lys for å bruke dem, og deretter bare la dem gå, som om de var det mest irrelevante i livet ditt.

Hvordan har menn som forlater slike kvinner hjertet til å gjøre det? Og hvordan klarer disse type menn sove godt om natten? Hvordan kan de sove og vite at de knuste hjertene til de kvinnene som håpet på å bli valgt, som fortjente å bli valgt?

De feigeste unnskyldninger kommer alltid fra menn som ikke er klar til å ta ansvar for sine handlinger.

Hvor mange ganger har du hørt: “Hun var den som ønsket å gi seg til meg, jeg har aldri bedt om det!”? Dette er en bullshit, unnskyld mitt språk. Hvis han ikke ville ha noe fra deg, burde han ha sørget for at du var klar over det først.

Hvis han ikke ønsket å bruke deg som han sa, så burde han ha sluttet å ta din godhet for gitt, fordi i hans akseptanse av din godhet og alle de tingene du gjorde for ham, var det et stille løfte om at dere to var ment å være noe mer.

Når en ekte mann vil ha deg, er han er åpen om det. Når en ekte mann ikke har noen interesse i deg, er han også åpen om det og ville sendt deg blandede signaler.

Bare en feiging, en dårlig unnskyldning for en mann, ville ledet deg i blinde i så lang tid uten noen intensjoner om å være med deg. Men det er ikke din feil, da han mestret denne typen spill for lenge siden.

Du ga ham dine beste år. Det dere hadde var bare ikke et blunk og det var over. Det var så mye mer enn det. Det var dager, uker, måneder, år av din tid og for ditt håp.

Det var mange søvnløse netter der du ventet på å bli valgt, og hvor det var rikelig med indikasjoner på at du fortjente ham, men hans endelige avgjørelse kom aldri.

Du ga ham din kjærlighet. Du ga ham ditt smil, din latter, din hånd og ditt hjerte. Du var der for ham. Du var i stand til å oppfatte når det var noe galt i hans liv, og du visste alltid hva du skal si på et bestemt tidspunkt.

Du var alltid klar til å redde ham da han kom til deg, såret av verden. Uansett hva han trengte, hadde du det. Selv noen ganger når han ikke hadde noen anelse om hva han trengte, viste du det for ham.

Du var hans ledestjerne i livet. Du var den som hjalp ham med å komme til et sted hvor han kan bli funnet nå. Du har investert så mye i ham, og hva fikk du igjen på slutten? En full pose med ingenting.

Han har aldri bedt om noe av det du ga ham, men han har aldri sagt at han ikke ønsker det heller. Han ba aldri om noe fra deg høyt, men han fortsatte å forvente at du gav ham det han trengte. Den eneste grunnen til at han aldri sa det høyt var slik at han kunne holde sin samvittighet ren når disse tingene skjedde.

Han ønsket å være ‘ren’ når du kom til ham for å få tilbake alt det gode du gjorde for ham. Når du kom og ba om mer i livet, når du spurte ham om å gi deg det du fortjente og hva du hadde gitt til ham all denne tiden, hadde han ingen anstendighet til å gi det til deg.

Han hadde ikke anstendighet til å velge deg, og når du gikk lei, distanserte han seg med å si at han aldri hadde bedt deg om noe. Han spurte ikke etter det, men han forventet det allikevel.

Hva vil en kvinne som er så begavet, så snill og så kjærlig som du, ha fra en så dårlig unnskyldning av en mann?

La oss være ærlige, skal vi? Hvis han hadde noen intensjoner om å velge deg, ville du ha blitt valgt til nå. Hvis han ønsket å belønne deg for din lojalitet og for alle de gangene du var der for ham når ingen andre var, for alle de gangene du valgte ham over deg selv, ville det vært klart til nå.

Men han gjorde ikke det. Den verste delen av det er at du selv var klar over dette, men du fortsatte med å nekte å godta det.

Du er en smart kvinne. Du lot ikke deg selv være dum denne gangen, men du ble ledet av ditt hjerte og av et håp om at han en dag ville se verdien i deg, og at han ville verdsette deg for hvem du var og hva du gjorde for ham.

Du håpet at han var en bedre mann enn han hadde vist deg og du gav til et punkt der det ikke var noe mer å gi. Og likevel hadde han ikke anstendigheten til å velge deg.

I stedet at han valgte deg, bestemte han seg for å ikke velge deg. Han bestemte seg for å være en feiging og egoistisk, og han nektet å knytte bånd til deg. Han ønsket å være åpen for alle alternativer som var der ute. Men det var langt fra hva du fortjente eller fra hva som passet deg.

Han hadde i all hemmelighet håpet at du ville savne ham så mye, at du vil være okei med å godta mindre. Det han ikke klarte å innse er at når en kvinne som deg forlater ham, uansett hvor mye smerte hun kan tåle, kommer hun aldri tilbake.

Det eneste som gjenstår for deg å gjøre er å bevise for ham hva du er laget av. Du skylder deg selv å velge deg når han ikke ha anstendighet til å gjøre det.

Du skylder deg selv å slutte å gi deg selv til noen som ikke verdsetter deg. Du skylder deg selv å stoppe å bli utnyttet av en mann som egentlig ikke er en mann, men bare en dårlig unnskyldning av en.

Så velg deg selv. Velger å være din egen helt. Velg å redde deg selv fra det giftige forholdet og velg å ikke godta noe mindre.

En kvinne som du fortjener verden, og hvis mannen du vil ha ikke kommer til å gi den til deg, så slutt å ville ha ham. Fordi det er noen som er verdig deg der ute, og det er noen som vil verdsette deg for den du er.

Det finnes en ekte mann der ute som vil gi deg en plass i hans liv. Slutt med å velge å ikke bli valgt.