Sannheten er, om en mann vil ha deg, er det ingenting som kan holde ham borte fra deg. En annen sannhet, men denne gangen en stygg en, er at om han ikke vil ha deg, er det ingenting som kan få ham til å bli.

Og den eneste forvirringen som kan oppstå er når du nekter å akseptere det. Den eneste komplikasjonen som kan dukke opp er om du begynner å lage unnskyldninger for å unngå sannheten. Og dette er sannheten.

Ingenting vil stoppe ham fra å jakte på deg – om han virkelig vil ha deg.

Uansett hvor vondt du har det, er sannheten alltid det beste alternativet. Det er alltid bedre å bli såret av sannheten enn det er å bli trøstet med løgner.

Fordi sannheten kommer alltid frem til slutt, og ved å lyve for deg selv utsetter du bare lidelsen. Om han ikke jakter på deg må du være klar over at han virkelig ikke ønsker å være hos deg.

Om han ikke jakter på deg, er han ikke interessert nok. Han vil ha deg, men for å være ærlig, ikke så mye. Han liker deg, men ikke så mye. Han kunne vært hos deg, men han kunne også vært hos noen andre.

Det har ikke noen betydning for ham. Så hvorfor skulle du bli værende hos ham som er likegyldig overfor deg? Vel, det burde du ikke.

Om han ikke jakter på deg, er han ikke klar for å forplikte seg. Han er ikke klar for å ofre all sin tid å en eneste kvinne. Han er ikke klar til å si nei til alle andre kvinner og til å gi opp de alternativene han har hatt til nå. Det er bare å innse det at du kaster bort tiden din på en slik type.

Om han ikke jakter på deg, er han ikke klar til å jobbe for å beholde deg. Han lar deg bare gå enkelt og greit. Kanskje han gjerne skulle hatt deg, men bare om du gjør alt arbeidet.

Og om han ikke er klar for å gjøre en innsats, om han ikke er villig til å jobbe for å beholde deg, da fortjener han deg ikke.

La oss innse det, for mannen som ønsker å være sammen med deg, finnes det ingen hindringer. Ingenting vil stoppe ham. Og på toppen av alt, han trenger ikke engang å si at han vil være sammen med deg, du vil kunne se det på ham.

Om han ønsker å være sammen med deg, vil han ikke skylde på timingen. Det vil ikke være noe feil på timingen, og vet du hvorfor? Fordi han vil sørge for at det er den beste mulige tiden for å få deg inn i sitt liv.

Han vil ikke se deg som noen som kom inn i livet hans når alt var kaos, men heller som en som kom til riktig tid for å hjelpe ham å få noe fornuftig ut av alt rotet.

Om han ønsker å være sammen med deg vil han ikke la deg vente til han finner ut av alt mulig. Fordi alt vil være løst med deg på forhånd.

Du vil være den som får ham til å føle at livet hans ble til en hel sirkel når du kom inn i det. Han vil finne oppmuntring og styrke i deg, du vil være hans motivasjon og ledestjerne.

Om han vil være sammen med deg, vil ingenting være komplisert. Fordi det å si noe er komplisert er bare noe feiginger gjør. Det er noe bare de som leker seg sier.

Og riktige menn finner ut av alle kompliserte situasjoner. De løser alle komplikasjoner slik at de kan være sammen med kvinnen de vil ha. De gjør en innsats og der er det en enorm forskjell.

Sannheten er at ingenting stoppe ham fra å jakte på deg om han virkelig vil ha deg.

Riktige menn gjemmer seg ikke bak unnskyldninger. De leker ikke. Det lar de småguttene ta seg av. En riktig mann tar seg sammen og går etter damen han ønsker å være sammen med.

Når en mann liker en kvinne, forsikrer han seg om at hun er klar over det. Han står i bro for at hun skal legge merke til ham., han gjør alt i sin makt for at hun skal falle for ham.

Han forsikrer seg om at han er mannen hun fortjener, han jobber med seg selv, han jobber med hver eneste hindring og får den til å forsvinne i stedet for å bare gi opp eller komme med en eller annen idiotisk unnskyldning om hvorfor det aldri kan skje.

Vi må alle bli voksne og akseptere denne sannheten. For dette er den ultimate sannhet – ingenting vil stoppe en mann fra å jakte på en kvinne om han virkelig ønsker å være sammen med henne.

Men om han ikke gjør det, finnes det hverken ord, handlinger eller kjærlighet som er stort nok og som vil få ham til å bli. Fordi han blir ikke om han ikke virkelig vil.

Husk dette: en mann vil alltid vise deg hvor du står i hans liv med måten han behandler deg. Så om du føler at du ikke hører til ved siden av ham , gjør du sannsynligvis ikke det.

Om du føler at du ikke betyr noe for ham, gjør du sannsynligvis ikke det. Om du trenger å spørre ham hvor du står i forhold til ham, er svaret antagelig ingen steder. Om du behøver å jakte på ham, vil han ikke være sammen med deg

Mannen som ønsker å være sammen med deg vil forsikre seg om at du forstår hva han vil. Han vil forsikre seg om at du er klar over at han vil ha deg i livet sitt og hvilken rolle han vil du skal ha.

Han vil vise frem følelsene sine åpenlyst, han vil ikke la deg vente på ham eller noe annet, og han vil ikke komme med unnskyldninger, men heller få ting til å skje. Alt annet er bevis på at han er en umoden mann som ikke vet hva han vil.

Og det er et tegn til deg om at tiden er inne for å se deg rundt etter noen andre, noen som faktisk vet hva han vil og som vil være med deg.