Jeg vet at jeg bruker for mye tid på å tenke at jeg ikke er verdt noe eller at jeg ikke er god nok, men dypt inne vet jeg at det er en mann der ute som vil se hvor perfekt jeg er.

Jeg vet at uansett hvor mye tid jeg bruker på å tenke negativt om livet mitt, vil det komme en mann som vil vise meg at jeg tok feil hele tiden.

Han vil vise meg at jeg ikke burde ha grått så mye, og føle at det var noe galt med meg. Han vil fortelle meg at han elsker alle mine ufullkommenheter fordi de gjør meg så perfekt for han. Han vil elske min galskap og min dårlige sans for humor.

Han vil være min beste venn og min elsker, min menneskelige dagbok og min sjelevenn. Han vil vite at jeg var helt fin uten han så han vil aldri prøve å fullføre meg, men han vil akseptere meg som jeg er. Den mannen vil vite at jeg er litt knust, men han vil aldri prøve å fikse meg. Og det vil være den beste gaven han noen gang vil gi meg.

Og innen han kommer vil jeg dedikere meg selv til meg selv og jeg vil egoistisk bruke tiden kun på meg.

Jeg vil ikke bare vente på den rette mannen til å komme, men jeg vil jobbe med meg selv, for meg selv. Jeg vil være den perfekte for vedkommende når han dukker opp og jeg vil at han skal bli forundret over kvinnen han dater. Med han vil jeg være den beste versjonen av meg selv, men jeg vet at jeg må jobbe hardt til jeg finner ut av det. Men, jeg vet at det vil betale for seg til slutt.

Mens jeg venter på den rette personen til å dukke opp, vil jeg vinne over all frykt. Jeg vil endelig være noen som som er stolt over seg selv og jeg vil ikke tenke at jeg ikke er god nok. Jeg vet at det vil være en lang prosess, men jeg er klar for å gå denne veien. Og mens jeg prøver å gjøre alt jeg kan for å få meg selv til å se bra ut, vet jeg at den rette mannen i mine drømmer vil tenke på meg. Jeg er sikker på at han tilbringer netter der han forestiller seg om hvordan jeg ser ut og hvordan mine lepper føles.

Jeg vet at han ikke kan vente til å møte meg, like mye som jeg ikke kan vente til å møte han. Til slutt når skjebnen setter oss sammen, vil jeg feie han av føttene hans. Vet du hvorfor? Fordi jeg vil være mer enn han noen gang kunne forestilt seg. Jeg vil virkelig overraske han med min indre skjønnhet, min sjarm og min vågale personlighet når jeg er forelsket. Han vil bli overrasket av min sterke sjel og han vil innrømme til meg at han har ventet på meg alle disse årene. Og når han forteller meg det vil jeg være i himmelen. Fordi dagen det skjer, vil jeg være den lykkeligste kvinnen i verden.

Jeg vil vise frem min perfekte match, min sjelevenn og min bedre halvdel. Sannheten er at du vil finne deler i meg jeg ikke visste eksisterte og i deg, vil jeg finne kjærligheten jeg ikke lenger trodde var ekte. Jeg vil endelig være kvinnen som vil bli elsket av den mest perfekte mannen av alle og jeg vil ikke engang trenge å kjempe for det.

Og når den dagen kommer, vil jeg endelig være hel igjen!