Når det kommer til dating, har du sannsynligvis hatt noen menn som ikke er bra for deg så langt i livet ditt. Du har møtt dem du har elsket mer enn de elsket deg, datet de som fikk deg til å stille spørsmål ved din egenverd og du har sikkert møtt noen menn som ikke satt pris på deg eller de tingene du gjorde for dem.

Det er en del av livet, og legenden sier at du trenger å date noen som er feil for deg før du er klar for mannen i ditt liv, mannen som vil behandle deg med respekt.

Noen ganger kan problem oppstå når livet sender deg en mann som er verdig din tid og din kjærlighet, en som er klar til å behandle deg slik du fortjener, men du vil mest sannsynlig gå glipp av ham fordi du ikke er den beste til å lese signalene han gir deg.

For å forhindre dette er det noen tegn du må se etter hvis du ikke vil gå glipp av den rette mannen, mannen som vil det beste for deg, mannen som synes du er mer enn bra nok til å være en del av hans liv.

1.  Hvis en mann mener du er bra nok for ham, vil han være først med å tekste deg

Det handler ikke om hvem som er mannen i forholdet, vi mener heller ikke å strippe deg fra din kvinnelige makt, men når en mann ser deg som verdig, at du er bra nok, vil han ikke la noen andre få plass til å komme inn i livet ditt.

Han kommer til å skrive til deg først og han vil sørge for at du våkner opp til en ‘god morgen’ melding på telefonen din fordi han ønsker at hans navn skal være det første du ser om morgenen.

Også, han vil aldri la deg gå til sengs uten å ønske deg en god natt, fordi han vil sørge for at du aldri sovner lurende på om han tenker på deg eller ikke.

2. Hvis en mann mener du er bra nok for ham, vil han aldri få deg til å frykte at han vil gjøre det slutt helt ut av ut av det blå

Når en mann vet din verdi og han tenker høyt om deg, vil han aldri gjøre noe så respektløst som å forsvinne helt plutselig eller slutte å svare deg ut av det blå.

Med en mann som kjenner din verdi, vil du alltid vite hva han føler om deg, og du vil legge merke til det hvis eller når hans følelser endres. Han vil ikke plutselig bli kald mot deg, eller så vidt svare på dine meldinger eller lignende.

Han vil snakke med deg på forhånd og prøve å løse problemene i stedet for å løpe og gjemme som en redd liten gutt.

3. Hvis en mann mener du er bra nok for ham, vil han sørge for at du alltid vet han er tilgjengelig for deg

Du trenger ikke å tenke deg om to ganger før du tekster ham, og du behøver ikke bekymre deg for at du kveler ham eller er for tilgjengelig for ham, fordi han vil alltid sørge for at du vet han elsker å se navnet ditt på skjermen sin.

Han vil bevise for deg at du står høyt på hans prioriteringsliste, og du vil alltid ha første retten når det kommer til hans tid. Han vil alltid gjøre plass i sin tidsplan for en god kvinne som deg.

Slik Vil Mannen Som Synes Du Er Bra Nok Som Du Er Behandle Deg

4. Hvis en mann mener du er bra nok for ham, vil du få plass i hans liv og hans fremtid

Med en mann som vet din verdi, vil du aldri behøve å spørre hvor du står i livet hans. Du vil aldri behøve å spørre om han har planlagt å ha deg som en del av sitt liv, fordi han snakker om de tingene dere to skal gjøre sammen i en fjern fremtid.

Det beste er at du ikke trenger å kjempe for det, for ham vil det være helt naturlig å lage plass i hjertet sitt og livet sitt for deg. Han vil gjøre det på egen hånd, fordi han vet du er god nok, og fordi han vil ikke gjøre noe som ville ført til at han mistet deg.

5. Hvis en mann mener du er bra nok for ham, vil du ikke lure på om du er hans jente, eller bare en av hans jenter

Du kan ha undret over dette spørsmålet i noen av dine tidligere forhold, men når det kommer til mannen som vet din verdi vil du aldri trenger å spørre deg selv om du bare er en av hans jenter, en av mange.

Fordi han vil gjøre alt i sin makt for å få deg til å føle deg spesiell og å sørge for at du er klar over at du er den eneste for ham. Han vil sørge for at du vet at det er bare deg han bryr seg om, og at èn kvinne er mer enn nok for ham.

6. Hvis en mann mener du er bra nok for ham, vil han sørge for at du føler deg komfortabel med å uttrykke dine følelser rundt ham

Du trenger ikke å holde tilbake eller vente med å fortelle ham hvor mye han betyr for deg fordi han vil gjøre det først, lenge før deg. Han vil vise deg at han ikke holder tilbake, og derfor vil det ikke være behov for deg å holde tilbake heller.

Faktisk så vil han bli veldig glad for å se deg uttrykke alt du føler for å kunne håndtere det på rett måte og hindre deg fra å stenge inne alle dine følelser. Han vil gjøre alt dette fordi han vil bygge opp et sunt forhold med deg, det vil være svært viktig for ham.

Det er fordi han vet du er bra nok, og han ønsker å gjøre ting riktig med deg.

7. Hvis en mann mener du er bra nok for ham, vil han være der for å fange deg når du faller for ham

Han vil ikke la deg falle for ham uten noen intensjoner om å fange deg. Han vil ikke få deg til å elske ham uten noen intensjoner om å elske deg tilbake.

I stedet vil han sørge for at du vet at han har falt for deg også, lenge før du engang tenker på å date ham. Og når du har gjengjeldt følelsene hans vil han ikke ignorere deg, han vil sørge for at han behandler deg enda bedre.

8. Hvis en mann mener du er bra nok for ham, vil han vise deg frem, stolt

Hans venner og familie vil vite om din eksistens , og ikke bare det, de vil behandle deg med den ytterste respekt fordi de kommer til å beundre deg før de møter deg, takket være de fine historiene han vil fortelle dem om deg.

Dessuten trenger du ikke å finne på unnskyldninger for hans dårlige oppførsel til dine venner eller familie fordi han vil være mer enn glad for å møte dem og komme på godfot med dem, han er klar over at de er en stor del av ditt liv og hvor mye de betyr for deg.

Han vil aldri gjøre noe for å stå mellom deg og dem, slik at du ikke trenger å bekymre deg for dette, noensinne.

9. Hvis en mann mener du er bra nok for ham, vil han vise deg og hele verden at han er sikker på deg

Når en mann gjemmer deg fra alle i sin nærhet kan du føle at noe er merkelig eller utenom det vanlige. Men når en mann vet din verdi og når han synes du er bra nok, vil det ikke være en eneste person i hans liv som ikke vet om deg.

Han vil ikke trekke seg unna fra holde hånden din offentlig eller vise sine følelser foran hele verden, fordi han vil være mer enn glad for å fortelle verden hvor fantastisk hans kvinne som han har ved siden av seg er.

Hvis han mener du er bra nok vil han vise deg frem. Han vil gjøre alt i sin makt for å få deg til å falle for ham og bli ‘hans’. Fordi ingen oppegående menn ville noensinne tillatt en god kvinne som deg å slippe gjennom fingrene sine.

Han ville gjort alt han kunne for å vise henne at han er verdig hennes kjærlighet også.