Jeg vet at du har overbevist deg selv om at ting vil endre seg. Jeg vet at du tror på det fra bunnen av hjertet ditt, at du faktisk ønsker at ting skal forandre seg. Men dessverre, vi får ikke alltid det vi ønsker i livet. Jeg skulle ønske vi gjorde det, men realiteten er helt annerledes.

Jeg forstår at din kjærlighet har bundet deg til denne mannen. Jeg vet den kjærligheten du føler noen ganger gir deg vinger, men oftere enn det, setter den deg i lenker. Jeg vet at hele kroppen blir lammet når du tenker på å forlate ham. Virvelen av toksisitet har dratt deg inn for dypt og å komme deg ut av det er ‘mission impossible’ for deg nå.

Jeg vet også at du går gjennom helvete på daglig basis, og at du håndterer det hele med et smil. Den kjærligheten du føler er ikke sunn. Den kjærligheten du føler er i ferd med å bryte deg fordi han spiller kjærlighetskortet bare så han vil være i stand til å knuse deg. Men det er ikke kjærlighet når alt du får er smuler av følelser, ord uten handlinger og tårer trillende nedover kinnene hver kveld.

Gud, hvordan kan du ikke se at kjærlighet er så mye mer enn dette, og du er verdt så mye mer?

Jeg hater å fortelle deg dette, men du vil ikke være i stand til å leve som dette så mye lenger. Du legger ikke merke til det fordi du nekter å åpne øynene dine, men selv om du ikke ønsker å se det, er det faktum at din sjel blir drenert mer og mer for hver dag som går. Og det verste er at du ikke har noe å fylle den med fordi den personen som skal gjøre det for deg er den samme som dreper deg. Og du kaller det kjærlighet?

Tro på meg når jeg sier at det å være alene er alltid en bedre beslutning enn å være sammen med noen som suger livet ut av deg. Han tar alt, og han kommer ikke å gi deg noe tilbake. Det er hvor egoistisk han er. Og tenk på hvor lenge du har latt ham slippe unna med det. Hvor lenge vil du være den eneste som drar forholdet fremover og ofre alt for noen som ikke er verdt det?

Du holder i en tynn tråd. Alle dine forhåpninger står fast på det bildet du har av din fremtid og hvordan ting kan være, men dessverre er det bare du som ser det. Og det er bare en illusjon. Det er en luftspeiling bare du ser og stol på meg når jeg sier at det ikke vil ta lang tid før den forsvinner, før han gjør noe for å knuse den i millioner av biter.

Etter all denne tiden, hvorfor vil du ikke åpne øynene dine? Hvorfor kan du ikke skjønne hva som skjer i livet ditt? Hvorfor tillater du ditt hjerte til å lure deg så lenge? Hvorfor trenger du noen andre til å fortelle deg ting du allerede vet selv, men nekter å godta? Han er ikke verdt det, og han vil aldri være det.

Noen mennesker er bare så egoistiske, så selvsentrerte og så grusomme at ingen mengde kjærlighet vil være i stand til å endre dem, og selv om du gir ham tusen ulike muligheter eller er den snilleste personen i denne verden, vil det ikke få dem til å ønske å forandre seg. Kjære deg, du knuser bare ditt eget hjerte.

Slutt å late som om dine illusjoner er ekte. Slutt med å se på ting som om de er bedre enn de er. Slutt med å kaste bort livet ditt. Du fortjener så mye mer. Du fortjener å leve livet til det fulle.Du fortjener å motta minst like mye kjærlighet som du gir. Du fortjener å bli behandlet med respekt og du fortjener en mann som tar deg på alvor, som vil planlegge sin fremtid med deg, og som vil gi deg løfter han faktisk har en hensikt til å holde. Og det du ikke fortjener er en manipulerende drittsekk som bare kommer til å utnytte dine følelser og bruke deg.

Jeg vet at du ikke kan forestille deg livet uten ham, men jeg sverger du vil hate deg selv når du innser hva slags mann du velger til å være din livs følgesvenn, eller hvis du holder deg til denne mannen som ikke gjør noenting for å beholde deg, utenom å ta alt du har å tilby, og gir deg ingenting i retur.

Uansett hvor mye kjærlighet du gir ham, uansett hvor mange sjanser han får, uansett hvor mye tid som går eller hva du gjør for ham, kommer han ikke til å se din verdi. Han kommer ikke til å sette pris på deg. Han kommer ikke til å respektere deg eller bry seg med å gi deg det du fortjener. Og jeg vet at det knuser ditt hjerte, men du trenger å innse hva han faktisk er, og det er bedre å gå i fra ham før enn senere.

Jo tidligere du akseptere sannheten, jo mer tid har du til å reagere. Jo mer tid har du til å helbrede ditt knuste hjerte. Dess mindre tid kommer du til å ha til å investere i noen som ikke er verdt et sekund av din tid.

Sltt med å knuse ditt eget hjerte ved å gi alt av deg selv til noen som ikke fortjener deg. Slutt å håp om at en mann som ikke ga deg noe annet enn skade, vil kunne gjøre deg lykkelig i fremtiden. Han er ikke den mannen du leter etter. Så hold hodet høyt, tørke tårene og takk Gud for den leksen du har lært. Nå vet du hva du ikke skal se etter i en mann. Og du kan da gjøre alle de tingene du gjorde for han som var feil for deg, for god mann istedenfor.

Stol på meg, det finnes noen som vil kysse bakken du går på. Slutt med å godta mindre enn du fortjener.