Det første du må innse er at hun TRENGER deg ikke, hun VALGTE deg.
Du må innse forskjellen mellom de to.

Hun er den typen jente som greier seg helt fint på egenhånd. Hun har alltid vært av den selvstendige typen. Jenta som er der for alle, utenom seg selv.
Hun er jenta som ville kuttet av seg armen om det hadde vært til hjelp for noen.

Hun ofrer seg for de som fortjener det minst. Hun bryr seg for mye for sitt eget beste. Hun er den type person som som ikke slipper folk innpå seg veldig ofte. Tillit er ikke så lett for henne.

Likevel er du her, og jeg håper du setter pris på det siden det å slippe folk innpå seg ikke er lett for henne.

Jeg håper du vet at hun vil gjøre hva som helst for deg. Jeg håper du vet at hun elsker deg med hvert eneste fiber i kroppen sin.

Hun har blitt brukt. Hun har blitt utnyttet . Hun har blitt løyet for. Hun har opplevd utroskap, og her står hun med hodet høyt foran deg, venter på å bygge seg en fremtid.

Men hun vet ikke om du er like interessert som du sier du er. Du har sluttet å gjøre tingene du gjorde i starten når du traff henne. Og det er ikke rettferdig.

Hun trenger å føle seg verdsatt.

Hun trenger å føle seg elsket.

Hun trenger å føle seg ønsket.

Hun trenger å føle seg som kjæresten din.

Det er din oppgave å få henne til å oppnå disse følelsene, på samme måte som hun gjør det for deg. Og om du ikke greier det, da skal du ta hendene dine bort fra en annen manns fremtid, kompis.

Hun burde ikke behøve å fortelle deg gjentatte ganger hva som er problemet om det dreier seg om samme sak. Hun burde ikke behøve å fortelle deg hvordan du skal fikse det du gjør feil, det er din egen jobb å gjøre det godt igjen. Hun skulle ikke behøve å fortsette å stave det for deg fordi sannheten er at om du elsker henne så mye som du sier du gjør, ville du selv gjort alt for å bli bedre.

Hun burde ikke behøve å frykte at du kanskje har mistet interessen.

Hun burde ikke behøve å frykte at du har begynt å prate med noen andre.

Hun burde ikke behøve å være redd for å ha lyst å tagge deg i noe på sosiale medier på grunn av “privatlivet” ditt (Du burde ønsket å vise henne frem).

Hun burde ikke behøve å frykte for alle venninnene sine.

Ja, kanskje hun er litt usikker, men med tanke på alt hun har vært igjennom, har hun fortjent retten til å være det.

Så om du virkelig bryr deg om henne så mye som du vil hun skal tro du gjør, da må du la handlingene dine ta over og slutte med tomt prat. Har du noen gang hørt ordtaket handling taler mer enn ord?

Så prøv hardere, eller gå din vei, for jenta fortjener så mye mer enn det du gir henne.