Jeg lover deg, det er ikke en stor ting at jeg er litt ødelagt. Etter en stund blir du vant til det. Du er litt nede noen ganger, og noen ganger har du dårlige minner om hva som skjedde med deg, det kommer i bølger og tar over hodet ditt, men du lærer å takle det til slutt.

Tankene og gamle minner kommer litt oftere før, men nå har jeg redusert det så mye som jeg kan. Jeg er ikke lenger ødelagt, jeg er bare litt ødelagt nå.

Dette er hvem jeg er, så vær så snill, spar oss tid og prøv ikke å fikse meg. Prøv ikke å slett fortiden min fordi jeg er den eneste som kan gjøre det. Jeg har slettet så mye smerte som jeg kan på dette tidspunktet.

Jeg har redusert min prosjektering av min usikkerhet på andre så mye som jeg var i stand til. Men jeg vil alltid være litt ødelagt.

Min ødelagte person var en gang veldig modig. Jeg er ikke sikker på om jeg var modig eller gal, men du fatter poenget. Jeg var uredd i alt jeg gjorde, og jeg elsket aldri med bare halvparten av mitt hjerte.

Jeg ga alltid det beste av meg til alle, min familie, mine venner, til folk jeg elsket. Jeg gikk all in og jeg gamblet stort med mitt hjerte. Og når du spiller, må du være forberedt på å miste store deler av det.

Det er hva som skjedde med meg. Jeg ga mitt hjerte og i retur fikk jeg det knust. Det er okei, ikke så mye å gjøre med det nå.

Det jeg prøver å si, er at jeg valgte å være modig igjen, og jeg valgte å elske deg. Jeg sier at jeg vil alltid kjempe mot min fortid når den prøver å komme i mellom oss. Men du må være tålmodig med meg.

Når jeg ble knust, ba jeg om å få være en annen. Jeg gråt og ønsket desperat å ikke være hvem jeg var. Jeg ville bare at smerten skulle forsvinne.

Men hvis du noen gang har blitt så ødelagt som jeg ble, ville du visst at ting egentlig ikke fungerer på den måten. Du kan ikke få smerten til å gå bort. Du må bare tillate deg selv å føle på det, men ikke la det å fortære deg.

Til slutt, gjorde det at jeg var sønderknust meg til den personen jeg er i dag. Jeg lærte mye fra det, og jeg var i stand til å dempe smerten og fokusere på lærdommen jeg fikk ut av det, og til slutt forstod jeg helheten.

Den vakreste leksen jeg lærte etter at jeg ble ødelagt er at du faktisk kan elske noen selv om du er knust. Faktisk så elsker jeg mer intenst og bedre enn en noen annen person som aldri har blitt knust før. Du holder så tett på kjærligheten og du føler alt tre ganger mer intenst enn før.

I begynnelsen visste jeg ikke hvordan jeg skulle sette hjertet mitt sammen igjen, og jeg hadde ingen anelse om jeg noen gang ville være i stand til å elske noen igjen. Men noen fortalte meg at jeg ikke kan la de dårlige opplevelsene som skjedde med meg definere meg, eller definere min fremtid.

Den personen sa også at jeg har mye mer makt over min fremtid, enn min fortid. Og jeg bestemte meg for å omfavne det som ble sagt.

Jeg lærte meg å lappe hjertet mitt sammen igjen, og selv om du fortsatt kan se sprekker, er jeg klar for et nytt kapittel i livet mitt.

På grunn av sprekkene som fortsatt er igjen, og fordi jeg fortsatt er litt ødelagt, vil det å elske meg, ikke være perfekt.

Kjærligheten du får med meg vil være utfordrende og full av oppturer og nedturer, og noen ganger kan du spørre deg selv om det jeg lar deg gå deg gjennom er verdt det.

Men hvis du holder deg rundt meg lenge nok, hvis du velger å se bort fra mine feil, så lover jeg deg, vi vil oppleve den beste reisen i våre liv.

Hvis du tilgir meg for å være litt ødelagt, hvis du tar meg for den jeg er, lover jeg å prøve hardere og å være litt mindre ødelagt hver dag. Og jeg lover å aldri gjøre noe med vilje for å ødelegge deg heller.

Fordi jeg vèt hvor vondt det er, og jeg vet at noen mennesker aldri blir helt seg selv igjen. Jeg kunne aldri båret byrden av å ha knust noens hjerte. Dèt ville knust meg.

Så, hvis du velger å elske meg, den ødelagte versjonen av meg, lover jeg å elske deg tilbake med hele mitt hjerte som er fullt av sprekker, og med hver sprekk elske deg mer enn jeg elsker deg hel.