Å date en jente med et godt hjerte, men et kompleks sinn kan være svært vanskelig. Du må gå en ekstra mil for henne og noen ganger gjøre ting som du ikke er vant til, men husk at en innsats som dette vil til slutt lønne seg for deg.

Her er 8 ting å huske på hvis du blir involvert i et forhold som dette. Så følg med!

1. Hun er en overtenker

En jente som dette har en hjerne som surrer non-stop, og noen ganger kan hun finne på ulike scenarioer i hodet som ikke er reelle i det hele tatt. Sannheten er at hun overanalyserer alt om og om igjen, men hun gjør det bare for å beskytte seg mot smerte.

Hun kan si at hun elsker deg èn dag og den neste kan hun spille vanskelig. Det er bare måten hun fungerer på for tilfellet, så det er opp til deg om du kommer til å prøve å utforske henne dypere. Stol på meg, hun er verdt det!

2. Hun ser din innsats

Hun er ikke den type jente som vil forvente seg dyre gaver og reiser til eksotiske steder. Det er de små tingene som betyr noe for henne. Det betyr at hun vil smelte hver gang du ser på henne og si at du elsker henne. Hun vil bli ekstatisk når hun ser en tekstmelding fra deg i midten av arbeidsdagen.

De små tingene vil gjøre henne sikker på at du virkelig bryr deg om henne og at du ønsker å se henne lykkelig. Selv om du vet at hun har tendenser til å være kompleks, husk bare at du har funnet den riktige veien til hennes hjerte, og det er det som teller mest.

3. Hennes hjerte er enkelt

Når hun forelsker seg, faller hun hardt. Hun overtenker aldri når hun tror hun har funnet den store kjærligheten i sitt liv.

Noen ganger kan denne egenskapen gøre henne sårbar fordi hun stoler på fremmede fra første øyeblikk hun møter dem. Når hun er forelsket, vil hun at hele verden skal vite det, og hun er 100% sikker på at dette er
‘the one’.

4. Hun vil utfordre deg

Hun er ikke den type jente som vil le av hver vits som kommer ut av din munn. Hun kommer ikke gjøre noe ekstra for at du skal like henne. Hun kan leve med det faktum at noen mennesker vil like henne og andre ikke.

Det er derfor hun vil gjøre sitt beste for å bringe forholdet til et helt nytt nivå ved å utfordre deg og presse deg fremover.

Når hun dater noen, tror hun at hun er ansvarlig for deres liv, så du kan være sikker på at hun vil gjøre det umulige for å få deg til å jobbe hardere og til å bli den beste versjonen av deg selv.

5. Hun er en god lytter

Det faktum at hun har et godt hjerte gjør henne til noen som vet veldig godt hvordan man skal lytte og gi råd. Hun vet at god kommunikasjon er en nøkkelen til alle bra forhold, så nøl ikke med å fortelle henne om dine problemer.

Hun vil lytte til deg selv om hun ikke forstår alt du snakker om. Sørg også for at du gjør det samme for henne når hun trenger en skulder å gråte på.

6. Hun vil aldri akseptere et forhold uten lidenskap

Hun vil ha alt eller ingenting i et forhold. Et forhold uten pasjon er definitivt ikke noe hun ønsker å oppleve, så hun vil gjøre sitt beste for å sørge for at forholdet dere har skal fortsette å være spennende og gøy.

Hun vet at hun er verdig det, og et ‘liksom’ forhold er ikke noe hun fortjener eller vil ha.

7. Hun kan være vanskelig å håndtere

Ja, dette kan være sant, men når du vinner henne over, vil hun virkelig bli din. En jente som dette kan være din kjæreste, din beste venn og din støtte.

Et forhold med en jente som dette er fullt av spenning, så du behøver ikke bekymre deg for at det vil bli kjedelig i lengden, eller at du går lei.

Hun vil alltid finne måter å tilfredsstille deg på hvis du behandler henne bra. Hvis ikke – vær forberedt på en enveisbillett ut av forholdet.

8. Hun kan ikke alltid uttrykke sine følelser

Selv om hun elsker deg som bare det, kommer det å være vanskelig for henne å innrømme det. Det føles på en måte tryggere om du gjør det først.

På den måten vil hun ikke lenger være like sårbar fordi du allerede har innrømmet at du elsker henne, og nå er det opp til henne å fortelle deg det samme eller avvise deg. Dette er kùn hennes forsvarsmekanisme, så ikke vær for hard mot henne.

Husk bare at på grunn av hennes gode hjerte, har hun tidligere blitt lurt så mange ganger, og nå finner hun det vanskelig å kunne stole på noen, spesielt hennes emosjonelle partner.

Men hvis du gir henne nok tid, vil hun sørge for at du vil føle det var verdt det!